13 de maig 2009

Maybe Ne me quitte pas...


M... Oh, Lord! Plis don't let me be misunderstood...


[quines viciades a Nina Simone últimament...és brutal!]


Genial. Dies de festa, de sol, de nens i nenes, de música (ejem ejem, superquartet+baix al poder, farem història!), de llum, de passejades (platja+aigua: remullada segura, encara que anem amb pantalons), de riures (i quins riures), de beures (uf...), d'amics, coneguts, estranys, de pel·lícules(i quines pel·lícules! Germans Marx...encara que malgrat els esforços per veure-la tota... jaja), de castells i universitats (felicitat absoluta)... I sí. Dies de trobar pis. I quin pis...uf, quines ganes que tinc d'anar-hi jaaaaaa. Terrasseta i tot, per les plantetes...ole ole, jaja. Lavabo per cada una...m...quins suparets ens hi esperen...i sobre l'insituuuuuuuuuuuuuuuu jajajaja.Encara que per la gran cité tot continua bastant igual dins meu canvien les coses. I constantment, cap a millor. I estic contentíssima amb els canvis que hi ha hagut, amb les progressions, amb...tot. Perquè gràcies a l'ambient que respiro últimament, he tornat a fer-me un lloc bonic a la vida. I Roma què? hi anem o què titiiiiii??? Va, de moment ens acontentarem mirant el Barça-Atlètic des del Menta, acompanyada de jazzístics...


I espero el 23 amb unes ganes...aviam com surt tot plegat. De moment, cal anhelar el present i acabar la feina...i quanta que n'hi ha! Sort del gat del raval, que m'acull cada dimarts i em distreu una mica ;p tot i que ahir...vaia, que no era jo em sembla, perquè vaig quedar-me adormidíssima llegint T'esperaré...ai senyor.


Va doncs, me'n vaig cap a les Corts a fer una mica de músiqueta a aquella quitxalla, avui els porto el cello, avera si els agrada...segur que sí, a qui no li agrada eh? eh?


Ciauuuuuuu personetes, a cuidar-se i seguir endavant, com fins ara.

Menorca ens espera...I Guinea què?


:)
[Foto de Carnavaltotsival]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada